Description
Melvit Mąka Z Żyta Krzyca 1Kg
Opis szczegółowyMąka Krzyca pełnoziarnista to mąka z krzycy czyli dzikiego żyta nazywanego leśnym żytem. Dzikie leśne żyto czyli krzyca to stara odmina żyta, uprawiana od wiekówParametry produktuRodzajŻytniaZawartość netto1 kgSkładnikiMąka z żyta krzycaKraj pochodzenia/Wyprodukowano wPolskaKod CN1103 19 20Temperatura przechowywania min – max8 – 20 °CWaga jednostkowa brutto1,01 kgAlergenyJaja i produkty pochodneNieŁubin i produkty pochodneNieMięczaki i produkty pochodneNieSoja i produkty pochodneNieOrzechyNieSeler i produkty pochodneNieGorczyca i produkty pochodneNieRyby i produkty pochodneNieMleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą)NieNasiona sezamu i produkty pochodneNieZboża zawierajace glutenTakDwutlenek siarki i siarczynyNieSkorupiaki i produkty pochodneNiePrzechowywanieSposób przechowywaniaprzechowywać w suchym i chłodnym miejscuWartość odżywczaZawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)<0,01Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)327 kcal/100gWartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1381 kJ/100gZawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1,7 gWielkość porcji100 gZawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)1,7 gZawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)14 gJednostka będąca podstawą przeliczeńg/100 gZawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)56 gZawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)16 gZawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml)0,3 gDodatkowe informacjeAdres strony wwwHttp://melvit.pl/Infolinia029 760 98 50
Melvit Mąka i mieszanki chlebowe
tiramisu najlepszy przepis, kto wynalazĹ witaminÄ c, jak odkamieniÄ ekspres do kawy tchibo, green tea yerba mate, kawiarka stalowa bialetti, herbata pu erh gdzie kupiÄ, apap do picia, filtry do wody odwrĂłconej osmozy, herbata dallmayr, cafe club opinie, istota efektu cieplarnianego, zdrowe picie, niedobĂłr glukozy
yyyyy