Oranżada Mateine Ashwagandha Yerba Mate 500G

13,49 

Description

Oranżada Mateine Ashwagandha Yerba Mate 500G

Oranżada Yerba Mate Mateine Ashwagandha 500 gSkładniki: yerba mate (Ilex Paraguariensis) 94%, kraj poch.: Paragwaj,ashwagandha korzeń cięty 2%, kozieradka mielona, imbir mielony, mięta, drapaczziele, naturalny aromat.Oryginalna Mateine Ashwagandha w opakowaniu 500g.Paragwajska yerba mate z imbirem mielonym oraz dodatkową porcją ziół inaturalnego aromatu to najbardziej ziołowa yerba mate w rodzinie Mateine.Propozycja dla poszukujących, dodatkowej porcji energii. Yerba MateMateine Ashwagandha zawiera w składzie drobno cięty korzeń tej znanej z Ayurwedyrośliny, której moc jest subtelnie połączona z yerba mate. Jak na przygotowaną wparagwajski sposób yerba mate, susz składa się z bardzo drobno pociętychlistków, patyczków i dużej ilości pokruszonych na pył liści. Kompozycjęuzupełniono naturalnym aromatem miętowym, opartym na wyciągu, nadającym naparowiorzeźwiający aromat.Smak i aromat yerba mate:Dymny, gęsty napar, smakuje jak na paragwajskiemate przystało mocnym tytoniem z domieszką ziół. Typowy rozpoznawalnygorzki smak, który znają doświadczeni mateiści, jest tu przeplatanyorientalnymi zapachami kozieradki, polskim zielem drapacza a przede wszystkimmięty. Każda kolejna porcja wypitego naparu przynosi, pozytywną i konkretnądawkę energii.Rześki napój, dzięki ziołowym dodatkom, sprawdzi się w lato,przygotowany z sokiem lub lodowatą wodą jako zimne terere. Cała marka mateineposiada potężny potencjał pobudzający. Ta mate pobudzi Cię do dalszegodziałania to świetna opcja na każdy dzień.Dodatkowe informacje o suszu:Zbierana przez małe zrzeszone spółdzielnierolnicze w Paragwaju. Pakowana zgodnie z systemem HACCP. Suszona tradycyjniezgodnie z warunkami paragwajskimiZawiera:drobne liście yerba mate z dużą ilością patyczków oraz drobinek,poddane powolnemu suszeniu w ogniu – kraj pochodzenia: Paragwaj2%Ashwagandha korzeń cięty,kozieradka mielona,imbir mielony,zieledrapacza,mięta,naturalny aromat miętowy.Sposób parzenia yerba mate:Wsypać 20 g suszu do naczynia o pojemności 200ml. Przechylić naczynie tak, aby susz układał się na ukos, następnie umieścićbombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodąz lodem. Czas parzenia 3-5 min.Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, doutraty jego walorów smakowych.Susz można zalewać wodą z lodem. Sposóbparzenia yerba mateNajlepiej spożyć przed:/ nr partii produkcyjnej znajdują się naopakowaniu.Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniuMasanetto: 500 gCountry/Region of Manufacture: Paragwaj

Mateine Yerba mate i zestawy

czy karmiac piersia mozna pic kawe inke, pompa co elektroniczna, koszty uzyskania przychodu firma jednoosobowa, japońskie zespoły, sposoby radzenia sobie ze stresem zawodowym, filtry do wody test, kawa zielona sposób parzenia, miejscowość młynek, niemowlę woda do picia, bezpłatne aplikacje na android

https://pdo.com.pl/gdzie-znajduje-zastosowanie-technika-fleksograficzna-druku/