Description
Coffeelab – Etiopia Bona Ayele kawa ziarnista, 250g
Kraj pochodzenia kawy: Etiopia Region: Sidamo Metoda obróbki: Washed Odmiana: 74-1-58 / 74-1-65 / 74-1-12 / 74-1-10 / 74-40Arabica / Robusta:100% Arabica Obróbka:Washed Opakowanie:250 g Pełna nazwa producenta:Coffeelab Monika Pisańska-Gawryś, Piotr Gawryś, Tomasz Wagner 03-980 Warszawa, ul. T. Rechniewskiego 11/90 Pochodzenie:Etiopia Przeznaczenie:Drip (Metody alternatywne) Rodzaj kawy:Ziarnista Stopień palenia ziaren:Jasny
Coffeelab Kawa
najlepsze ekspresy kolbowe, charakterystyka ziemi, warunki Ĺrodowiska pracy, czy kawa rozpuszczalna jest szkodliwa dla zdrowia, handpresso sklep, przepisy na kawÄ, serwis do kawy warszawa, francuski nie tyjÄ , herbata kwiaty, csfe, mĹynek do ekspresu ciĹnieniowego, co jesc podczas cukrzycy, ceramiczny dystrybutor wody, szklanka do herbaty z uchem, rodzaje herbat lipton
yyyyy